News Item: Tek-orr támadás!
(Category: Egyéb)
Posted by Pitkin


Friss értesülés szerint:

a 2013.04.09 először 8 órára kitűzött tárgyalás (Jásdi Kiss Imre, mint alperes, 9 órára értesítve) Fészkesfehérváron szerettek volna tárgyalást tartani a törvényesség betartására felszólított bírónő. A bíró, - mint alperes más ügyben- tartott volna tárgyalást jelenlegi ügybe Jásdi Kiss Imre ellen. Ma déli órákban egy másik bűnszervezet (rendőrség) behatolt Jásdi Kiss Imre birtokára.

Mind ez egy napokban megtett feljelentést követően:

"Rákban még soha senki sem halt meg.Kezelésben évi százezrek halnak meg.
A törvény elveszi a gyereket attól aki nem engedi lemérgezni.
Akik ezt teszik, nyíltan baromnak neveznek Téged. Ők úgy mondják goj. Tudjad, hogy csak a barmokra vonatkoznak az oltási, és kemoterápiás törvények. A kis kóserekre nem. A leleplező adatokat hirdető Hamer professzort gyerekgyilkosság gyanúperrel zaklatja a német ügyészség. A vádlók ölték meg a kislányt kemoterápiával. Kérdezzétek Labant Csabát mennyi nekik megölni egy gyereket! Gyilkosságért, és nemzetirtásért jelentettem fel a német államügyészséget." JKI

http://hunpjp.com/news.php?readmore=238

"...Ezt itt Kiss Imre villanyoszlop-nyűvő tárgyalására írtam. Imre se megy több „tárgyalásra”. Semmi értelme, hisz az ügyész, kirendelt ügyvéd, bíró és a kölcsön motoros fűrészt, létrát mg mindig bűnjelként foglaló (szerinte már eladták, ellopták) rendőrsegg is nyakig benne van a fentebb említett maceszban. Mondhatnám: egy kipában eveznek.

Ma jelenésem lett volna tanúként, a 2.B.725/2011/13. számon futó Gerber Csilla neve (lyánykori néven: Lázár Staár Ágota Katalin ...Ráhel, Rebeka) alatt futó mondvacsinált ügyben. Sajnos lemaradtam róla, pedig korábban jeleztem, hogy lelkiismereti okok és a zsidóallergiám miatt a székesfehérvári és bármely bárcás mocskos szabadkőműves sátánista, magyar nemzetbiztonsági szempontból likvidálandó intézményesített kurvatelepre nem lesz érkezésem jelenésre. Úgy látszik bejött. Most már nem indulok el, Kiss Imre megoldja, amit lehet én pedig úgy is "elfogult" lettem idő közben vele kapcsolatban. Rendőröknek látszó egyenruhás bohócokra nem tartok igényt a házam előtt sem a meg nem valósult esemény után. Az orvos a zsidóallergiámmal nem tud mit kezdeni, már kohn-zultáltam több specialistával is. Ők a gázkamrát, tűz- és robbanásveszélyes anyagokat, lőfegyvert, szúró és vágó alkalmatosságokat javasolták tömeges alkalmazásra. Nem is tudom, talán igazuk lehet! Lehet, hogy eredményesebb lenne, mint ez a fölösleges írogatás, amely azért nem hiábavaló.
Nyugalom! Később még elmegyek, de nem üres kézzel és igen rövid eljárás lesz, annyit a nemzetközi helyzet fokozódó jeleiből már korábban is meg lehetett jósolni."
Posta Imre

feladó: bubó doki
címzett: birosag@szfvar.birosag. hu
dátum: 2013. április 9. 9:46
tárgy: Löeb-etegedtem
küldő: gmail.com

http://magyarnemzetikormany.com/pi-klub/news.php?readmore=3346

Nem értitek, nem baj. Az a buta aki nem kérdez! (Pitkin)


This news item is from
( http://hunszkita.com/news.php?extend.962 )